Nu är det nära!

Jippi vi fick köra skoter även denna vinter. Vintern kom då äntligen till oss, som vi har väntat. Så fort som dom första cm kommit så backade Thomas ut skotern och kom och hämtade mig vid ångbåtsbryggan, sen blev det i alla fall en liten tur hem. Vi hade ju ställt skotern vid stallet i våras i tron att vi skulle hinna flytta upp med den till ladan innan all snö försvann (snön försvann ju i april) så har vi inget att skylla på att den fick stå kvar vid stallet under hela sommaren. I höstas så tänkte vi att vi kör upp den när vintern kommer, och äntligen så kom den så nu är skotern upp vid ladan även om den är utanför. Det kan ju bli någon tur till innan snön försvinner igensmiley 
På söndag är första beräknade dagen för att dom första lammen för året ska titta fram. Jag väntar med stor spänning på hur många små lamm som kommer att invadera ön i år. 

Fiberarbetet ligger just nu nere då grävaren gick ner sig i kärret utanför Svensson, men en meck håller på att få igång den då den nya motorn kom i måndags. Så det blir återställande av vägarna som står på schemat nu. 

För er som undrar hur det är med Jessica så är hon just nu i Nya Zeeland, tyvärr så har hon och reskompisen Linda blivit sjuka i halsfluss, så dom är just nu hos några kompisar och tar igen sig. Men vi hoppas på snabbt tillfrisknade och att dom snart är på färd igen.

Ha en skön fortsatt vecka.

Vid datorn Lise-Lotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *