Julmarknad

Nu är vi igång med årets julmarknader, i helgen stod vi tillsammans med Animal Farm och Karin på Boda Gård och visade upp våra alster. Helgen den 15-16 december kommer ni att hitta oss på Åkersberga Växtförsäljning då också ihop med Animal Farm och även Nybyn med Diane.

Är ni intresserad av våra julsaker är ni välkomna in i webbshopen så skickar vi till er.

Vi är nu inne i december månad och den har börjar med gråväder och regn. Det har blåst nu också ett par dagar, så vi har fått haft en extra värmare på inne så det blåser igenom fönsterna på stora huset. Hundarna är också blöta och leriga efter att ha varit ute på promenad så nu längtar jag till att vintern ska komma, så det blir lite kallt och mysigt ute. Tackorna går fortfarande ihop med baggarna och kommer så att göra fram till jul, sen kommer jag att skilja på dom och då får baggarna gå i hagen utanför huset under resten av vintern.

En av våra fina grannar här på ön, har efter en lång tids sjukdom somnat in. Vi kommer att sakna dig kära Anncha.

 

Vid datorn Lise-Lotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *