Vårvinter

Idag har det blåst en hård, kall ostlig vind, solen besökte oss en stund på dagen, och jag och hundarna passade på att ta en promenad runt ön. Tackorna börjar nu bli runda och fina. Dom går inte så långt men jag har ställt matplatserna en bit ifrån varandra så en liten promenad blir det ändå. Jag har halmat deras tält men ingen av tackorna går in utan ligger ute vid matplatserna oavsett väder. Lätt att förstå att dessa kommer från Klövsjö. Har haft besök av ett produktionsbolag som har fått ett uppdrag av SVT att göra en dokumentär om att leva i skärgården, så dom var här för att eventuellt följa mig och fåren på en resa under ett år. Så vi väntar med spänning på om vi platsar i denna produktion. Thomas och Oscar har lämnat ön för att luffa mellan öarna i Thailand så i 14 dagar är jag och hundarna nu ensamma på ön.

Vid datorn Lise-Lotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *